Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Κουλουράκια με κανέλα, μπράντι και πορτοκάλι

ΥΛΙΚΑ
* 1 ποτήρι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
* 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι φρεσκοστιμένο
* 1 ποτήρι ζάχαρη
* 2 κουταλιές της σούπας κανέλα
* μισό ποτηράκι μπράντι
* 1 πορτοκάλι, το ξύσμα της φλούδας μόνο.
* 1 κουταλάκι σόδα μαγειρικής
* 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
* σουσάμι


Διαβάστε περισσότερα εδώ....:http://myrizeiglykiamanoula.blogspot.gr/2010/11/blog-post_90.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: